Kom jij ons team versterken? We zoeken een Algemeen Directeur

Op het bureau van HZG Breda is er  vacature voor een

Algemeen Directeur

Als boegbeeld ben je als Algemeen Directeur eindverantwoordelijk voor de strategie en resultaten waarmee HZG Breda regionaal op de kaart wordt gezet als een belangrijke speler. HZG Breda is op zoek naar een daadkrachtig leider die vanuit verbinding werkt aan een verdere professionalisering van de organisatie.
Je haalt plezier uit het verbinden van partijen in het complexe en diverse werkterrein en kan de organisatie hierin goed positioneren. Je stuurt op inspirerende en stimulerende wijze op het behalen van beoogde doelstellingen en weet medewerkers te motiveren en leden hierin mee te nemen. Zowel naar partners als intern vraagt dit om heldere kaders. Je weet uiteen te zetten waar HZG Breda voor staat en met de beschikbare capaciteit, middelen, kennis en kunde gedragen keuzes helder voor te leven en uit te dragen. Die keuzes worden niet zelden gemaakt in samenspel met de zorgverzekeraar. Dit vraagt dan ook om een stevige investering in de relatie met de financier en bovendien om sterke onderhandelingsvaardigheden.

Procedure

Het gehele functieprofiel is beschikbaar op www.corstencorsten.nl. Je belangstelling voor deze functie kun je uitsluitend via hen kenbaar maken. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk op woensdag 1 maart.

Meer informatie>>