Kom jij ons team versterken? We zoeken een Procescoördinator (tijdelijk)

Op het bureau van HZG Breda is er een tijdelijke vacature voor een

Procescoördinator

Wat ga je doen?

In het Strategisch Management Team (SMT) zal de Procescoördinator de organisatie gaan ondersteunen bij het komen tot procesmatig werken. De procescoördinator staat naast de managers huisartsenzorg (die de aansturing richting het team oppakken) en ondersteunt hen en het team in het implementeren van het procesmatig werken.

De procescoördinator is verantwoordelijk voor het opstellen van een plan om te komen tot optimaal ingerichte processen. Hierbij komt tevens de ervaring met coachen in beeld. Wat is er nodig om het team mee te nemen in de ontwikkelingen, in het procesmatig samenwerken en wat is de beste aanpak?

Wie zoeken we?

Senioriteit in het procesmatig kunnen denken is zichtbaar. Wij zoeken iemand die iedereen kan meenemen in de verandering, hij/zij ziet wat een team nodig heeft en biedt ondersteuning, hulp en coaching in het oppakken van teamleiderschap.

  • WO/HBO opgeleid
  • Ervaring als procesmanager
  • Ervaring met (huisartsen)zorgorganisaties
  • Kennis en inzicht in het functioneren van de huisartsenzorg, is een pré
  • Affiniteit met communicatie in breedste zin, met als doel het creëren van draagvlak

Wat bieden we?
We bieden een informele werksfeer in een organisatie die actief is in de eerstelijnszorg. Ons bureau bestaat uit 17 enthousiaste collega’s.

  • Op interim basis
  • Tijdelijke functie van 1 september 2022 tot maximaal 1 juli 2023

Ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag in contact met jou! Stuur je brief en CV naar hr@hzgbreda.nl. Reageren kan tot en met 1 september. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.