Vacature managementassistente 24-32 uur

Wie zijn wij?
Wij zijn een huisartsen zorggroep van zo’n 100 huisartsen in de regio Breda. Onze missie is het realiseren van doelmatige zorg door het streven naar kwaliteitsverbetering, gezondheidswinst en kostenbesparende vormen van zorg.  Voor de patiënt en voor de bij ons aangesloten huisartsen is het van belang dat de samenwerking met collega zorgorganisaties goed werkt.  

Wie zoeken we?
Om onze organisatie van 14 medewerkers te versterken zoeken we een managementassistente die ondersteunende en secretariële werkzaamheden verricht voor de managers, directie en bestuur. Je voelt je comfortabel bij het plannen, voorbereiden en notuleren van vergaderingen. Je bent communicatief vaardig, nauwkeurig en hebt affiniteit met 1ste lijn zorg. Je bent in staat om onze organisatie op een correcte en klantvriendelijke wijze te vertegenwoordigen.

Als managementassistente werk je met twee andere collega’s op het secretariaat. We verwachten dat je een teamspeler ben, die binnen het team zelfstandig kan werken. Je vindt het niet erg om soms ’s avonds te werken. Je bent MBO opgeleid en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een harde werker die onder werkdruk het hoofd koel houdt. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en je kunt prioriteiten stellen. Je voelt je prettig binnen een klein, gezellig team. Ben jij dit? Lees dan verder.

Wat ga je doen?
Je fungeert als eerste contact voor bezoekers en externe partijen. Je bouwt met huisartsenpraktijken een klantrelatie op door ze onder andere te ondersteunen bij het aanleveren van benodigde documenten voor scholingen. Daarnaast werk je samen met ons team van programma- en kwaliteitsmanagers door hen te ondersteunen in het behalen van doelen. Ook ben je verantwoordelijk voor de planning, het voorbereiden en opstellen van agenda’s en het notuleren van bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen.

Wat bieden we?
We bieden een informele werksfeer in een organisatie die actief is in de 1ste lijn zorg. De functie wordt gewaardeerd conform schaal 7 van de CAO Huisartsenzorg afhankelijk van expertise en ervaring. De functie is in te vullen met 24 tot 32 uur per week. Je start met een jaarcontract.

Ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag in contact met jou! Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 3 mei naar hr@hzgbreda.nl. De eerste gesprekken staan gepland op 17 mei in de ochtend.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.