Er wordt een bedrag afgeschreven door mijn zorgverzekeraar voor Huisartsen Zorggroep Breda

Als u een chronische ziekte hebt én bij één van de bij HZG Breda aangesloten huisartsen daarvoor onder behandeling bent dan wordt er een bedrag afgeschreven:

U krijgt controles in de huisartsenpraktijk door de huisarts of praktijkondersteuner. Soms is het nodig u door te sturen naar de diëtist of de podotherapeut. We maken gebruik van specialistische kennis bijvoorbeeld uit het Amphia ziekenhuis. Omdat u als patiënt recht heeft op deze hoogwaardige zorg, heeft uw zorgverzekeraar een extra abonnement afgesloten naast het kwartaaltarief dat de zorgverzekeraar al vergoedt aan uw huisarts. Het kost u als verzekerde niets.Het abonnementstarief van de huisarts is een vast jaarlijks bedrag. Het maakt niet uit of u veel of weinig gebruik maakt van huisartsenzorg. Mocht u hierover meer informatie willen krijgen, kunt u het beste een afspraak maken bij uw eigen huisarts.

 

 

Ik wil niet meedoen aan het zorgprogramma

Als u erop staat kunt u in overleg met uw huisarts niet meedoen aan het zorgprogramma. Dit levert u geen voordeel op in de kosten. Als u niet meer meedoet kan dit juist extra kosten opleveren voor uzelf omdat u toch bepaalde zorg nodig hebt voor uw ziekte.